Sea Sights 2019

Meer dan ooit moeten er in het kader van duurzaamheid keuzes gemaakt worden met betrekking tot de beschikbare ruimte. Voedsel, energie, ondernemen en natuur strijden op land en zee om een plekje. Tijdens Sea Sights Summit zoomen we in op de vele kansen die de Noordzee biedt.

We nodigen je van harte uit om de tweede editie van Sea Sights Summit bij te wonen op 20 juni 2019. Tijdens de Summit zetten we met elkaar de lijnen uit om alle activiteiten op zee in goede banen te leiden. Want: een duurzame Noordzee vraagt om samenwerking.

Inhoudelijk programma & varen
Het programma biedt een interessante mix tussen plenaire sessies en interactieve workshops. Ook dit jaar staat innovatie centraal. Slimme oplossingen kunnen zorgen voor een duurzame zee én weerbare steden. We sluiten de dag af met een netwerkborrel op zee, op één van de Tall Ships die tijdens de Summit afgemeerd liggen in de haven van Scheveningen vanwege Sail op Scheveningen. Bekijk hier het volledige programma.

Sprekers
Diverse namen van sprekers op Sea Sights Summit zijn bekend. Op het programma staan onder andere: Saskia Bruines, Wethouder Kenniseconomie en Innovatie gemeente Den Haag; Annemieke Nijhof, Boegbeeld Topsector Water & Maritiem, en: Marja Doedens, Directeur Maritime Campus, Den Helder. Gespreksleider is Marcelien Bos-de Koning, ondernemer en zilveren medaille winnares  zeilen. Voorzitter van de Summit is Alexander Verbeek, Directeur Institute Planetary Security, onder wiens leiding de Northsea Alliance wordt gelanceerd.

Sea Sights is een initiatief van Schuttelaar & Partners en de Gemeente Den Haag, in samenwerking met ImpactCity, Topsector Water & Maritiem en Sail op Scheveningen.